Skip links

Samarbete och ny hemsida levererad

En stilren och responsiv hemsida

Vi fick i uppdrag att ta fram en ny hemsida till johannawiklander.se. Kunden ville ha en mobilanpassad hemsida som dom enkelt kan uppdatera själva samt löpande support och ett enkelt sätt att kunna visa upp deras nätverk av influencers.

Hemsidan

  • Responsiv design
  • WordPress
  • Egna posttyper

Samarbete med Johannawiklander.se

I samband med skapandet av deras nya hemsida inleddes ett samarbete kring produktion kring film när företag vill arbeta med influencers. Håll utkik på vår hemsida och sociala medier för kommande projekt!

Från vk.se

Det är byrån Johannawiklander.se, som sedan tidigare bland annat jobbar med eventproduktion och homestyling, som nu utvidgar verksamheten med även strategi- och varumärkesarbete.

Näst på tur står ett norrländskt influencernätverk.

– Det här är ju något vi arbetat med länge, att bygga samarbeten mellan norrländska varumärken och lokalproducerade influencers. Nu tar vi nästa steg, säger Dan Wiklander, försäljningsansvarig.

Med på resan är Jonas Pekkari, innehållsstrateg och kreatör som senast kommer från en tjänst som kreativ copywriter på Gullers Grupp i Umeå. Han är även skribent på nöjessajten Umeå X.

– Vi vill göra det enkelt för lokala varumärken att hitta rätt influencers och att bygga långsiktiga kreativa samarbeten. Det finns en enorm styrka i influencermarknadsföring, samtidigt är det en lite luddig och svårnavigerad bransch, säger Jonas Pekkari.

Johannawiklander.se grundades av Johanna Wiklander. Hon är vd, men företaget drivs nu av maken Dan Wiklander och projektledaren Olivia Collin. Dessutom ingår ett nätverk av kreatörer och producenter inom film, foto, text, strategi och sociala medier.

– Vi är inte en agentur som förmedlar produktplaceringar hos influencers – det klarar de alldeles själva. Det vi tillför är det oväntade: kreativa idéer och produktion. Det kan vara genom att influencern medverkar vid events, genom nativeannonsering eller film, säger Dan Wiklander.

Utforska
Dra