Skip links

Bästa CDN tjänster för WordPress 2016

Om du vill göra din WordPress webbplats snabbare, liksom säkrare och robust, använda en CDN är ett alternativ som är tillgängligt för dig.
I denna artikel kommer vi att börja med en kort introduktion till denna typ av tjänster, inklusive några av de tillgängliga fördelarna, innan du tittar på de 11 bästa CDN tjänster för WordPress -användare under 2016.
Om du söker ett sätt att minska laddningstider och skörda alla de fördelar som förknippas med att ha en snabbare webbplats, så har du kommit till rätt ställe.

Vad är ett Content Delivery Network?

CDN tjänster består av ett nätverk av servrar som har optimerats för att distribuera statiska filer. Dessa statiska filer inkluderar bilder, videor, skript och mycket av innehållet som gör upp din webbplats.
Till skillnad från din vanliga webbhotell, kommer de bästa CDN tjänster har servrar som är placerade över hela världen, i stället för bara i en eller två datacenter. När dina statiska filer replikeras till alla dessa servrar, oavsett var dina besökare befinner sig, är det sannolikt att vara en server relativt nära.
Om du väljer att använda en CDN, måste du ändå ha ett webbhotell för att lagra din WordPress databas och andra icke-statiska filer. Men dessa två olika tjänster fungerar tillsammans i tandem.
I själva verket, så komplicerat som idén att sprida dina webbplats filer till ett nätverk av flera servrar ljud, kommer en bra CDN arbeta i bakgrunden, med lite input som krävs från din sida.

Vilka är fördelarna med att använda en CDN?

Den största fördelen med att använda en CDN är att hastigheten på din webbplats kommer att öka. Bidrar inte bara med snabbare laddningstider, den förbättrar den totala användarupplevelsen , men de kan också öka konverteringar och minska avvisningsfrekvens .
Som Google använder plats hastighet för att avgöra var att rangordna en webbplats i sina resultat för sökmotorn, finns SEO fördelar med en snabb hemsida.
Eftersom de statiska filer som är värd en CDN kommer att dupliceras och lagras i flera datacenter runt om i världen, är det en extra nivå av säkerhet. Om en server eller till och med ett helt datacenter blir otillgänglig, det finns gott om andra i nätverket för att säkerställa oavbruten tjänst.
Kort sagt, om du vill ha mer trafik, nöjdare användare, och bättre konverteringar , bör du allvarligt överväga att påskynda din WordPress webbplats med en CDN.

Content delivery networks

Utforska
Dra